SEO & Promovare WEB

Punctul forte al unei afaceri online trebuie să fie facilitarea funcției de căutare, respectiv al modulelor de filtrare a produselor, astfel încât vizitatorii să aibă acces la acestea în timp cât mai scurt printr-un proces de căutare fără complicații. Platforma eCommerce utilizează un sistem de realizare a căutărilor avansat, creat atât pe baza dicționarelor de cuvinte, cât și a algoritmilor morfologici cu scopul de a direcționa cu acuratețe targetul spre produsul dorit.

Google AdWords

Decizia de cumpărare a românilor a devenit tot mai influențată de internet, majoritatea celor interesați de cumpărarea unui produs apelând la motorul de căutare Google în favoarea celorlalte în proporție de peste 95%, conform unor studii recente.

Digital Marketing

Marketing digital este un termen generic pentru comercializarea de produse sau servicii prin utilizarea digitale tehnologii, în principal , pe Internet, dar , de asemenea , inclusiv telefoane mobile, publicitate de afișare, precum și orice alte digitale medii.

Buget echilibrat

Modul nostru de lucru este rapid dar eficient, pentru a obține rezultatele dorite în timp record. Zilnic ne extindem numărul de cereri datorită prețurilor corecte și potrivite oricărui buzunar, interesul nostru fiind reducerea costurilor pentru proiectul tău, gestionând orice situație cu un buget echilibrat.